Open menu

Verzekeringen voor leden van MKB Voordeelkaart


Zakelijke verzekeringen

Onderstaand vindt u een greep uit de belangrijkste verzekeringen die u bij ons kunt onderbrengen.
Uiteraard zijn er nog veel meer, vraag Ton Verhoeckx naar het volledige aanbod.

Bedrijfsaansprakelijkheid (AVB)
De AVB dekt de kosten voor materiële schade en/of letsel. Bijvoorbeeld wanneer een klant bij u op bezoek komt, uitglijdt over de vloer die net gedweild is en zijn rug breekt.

Inventaris- en goederenverzekering
Uw bedrijfspand en alles wat zich daarin bevindt vertegenwoordigt een grote waarde. Een inbraak of brand kan veel schade opleveren, wat uw bedrijf de kop kan kosten. Zorg daarom voor een goede inventaris- en goederenverzekering om dit risico zoveel mogelijk te beperken.

Bedrijfsschadeverzekering
Een flinke brand of wateroverlast betekent meer dan alleen materiële schade. Zo kan het voorkomen dat uw bedrijfsactiviteiten geheel of gedeeltelijk stil komen te liggen. Uw vaste lasten, zoals de huur en personeelskosten, lopen echter gewoon door. Ook de indirecte kosten die de stilstand van uw bedrijf met zich meebrengen kunnen flink oplopen. Met de bedrijfsschadeverzekering bent u verzekerd voor deze risico’s.

Computer- en elektronicaverzekering
Computers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. De kans is groot dat wanneer uw computer niet meer werkt, u ook niet meer kunt werken.Het is dus belangrijk om deze goed te verzekeren. Uw goederen- en inventarisverzekering vergoedt niet altijd alle kosten. Daarom is het belangrijk om een computer- en elektronicaverzekering af te sluiten. Hiermee bent u na brand of diefstal snel weer aan het werk.

WA bedrijfsvoertuigen
Maakt u gebruik van bedrijfsauto’s? Dan moeten deze verzekerd zijn voor minimaal de wettelijke aansprakelijkheid. Wanneer u veel onderweg bent of vaak met meerdere mensen onderweg bent,
is het verstandig om deze verzekering uit te breiden.

Ziekteverzuimverzekering
Een verzuimende medewerker kost u gemiddeld zo’n € 250,- per dag. Met een ziekteverzuim-
verzekering kunt u de loonkosten van uw zieke medewerkers door de verzekering door laten betalen. Dit is uiteraard afhankelijk van de door u gekozen dekking.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ton Verhoeckx of Peter van Miltenburg, via 010 - 288 44 44 of stuur een e-mail.